Debat: Digitale fremskridt: En mulig redning for sundhedsvæsenet?

Camilla Rathcke, formand, Lægeforeningen, Adam Wolf, administrerende direktør, Danske Regioner, Thune Korsager, vicedirektør i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune og Michael Teit Nielsen, vicedirektør, Ældresagen

Lokale: Suecia kl. 13.40 - 14.20

Stigende medicinudgifter, dokumentationskrav, en aldrende befolkning og en bekymrende mangel på arbejdskraft. Udfordringerne i vores sundhedsvæsen hober sig op og truer med at blive den perfekte storm, der får vores sundhedsvæsen til at bukke under. Der er behov for at tænke nyt, der er behov for handling.  I debatten spørger vi vores eksperter, hvad vi helt konkret kan gøre for sikre et robust og velfungerende sundhedsvæsen for fremtiden og ikke mindst, hvilken rolle digitalisering og ny teknologi spiller i den forbindelse.

Vi dykker ned i spørgsmål om ressourcer og prioritering og undersøger digitaliseringens rolle i at frigøre værdifuld tid for sundhedspersonalet.  Vi spørger til de potentielle risici og etiske dilemmaer, der kan være ved digitalisering og brug af ny teknologi. Og vi undersøger, hvordan vi vi sikrer et sundhedsvæsen for alle med den rette balance for mellem skærme, data og teknologi og behovet for menneskelig kontakt? 

Deltag i debatten og vær med til at forme fremtiden for det danske sundhedsvæsen.StregModerator
Kim Stensdal, chef for kommunikation og viden