OffDig Health

Streg


OffDig Health den 4. marts - en halvdags konference dagen før OffDig

OffDig Health er et nyt tiltag, som afholdes mandag den 4. marts 2024 fra kl. 13.00 - 18.00 i nabobygningen Radisson Blu Hotel. Det er et ekstra tilbud til de OffDig-deltagere, der arbejder med digitalisering af sundhedsområdet og ønsker at dedikere en halv dag til at netværke og fordybe sig i politiske sundhedsdebatter og konkrete kundecases. 

Dansk IT har i mange år leget med tanken om at afholde en konference på sundhedsområdet. Med OffDig brandet i ryggen har vi besluttet at starte med en halvdags konference forud for OffDig, hvor der er fokus på hvordan fremtidens sundhedsvæsen skal se ud. 

OffDig Health ligger tæt på Sundhedsstrukturkommisionens afrapportering af deres arbejde og anbefalinger om den fremtidige organisering af sundhedsvæsnet, hvorfor denne dag er endnu mere oplagt at deltage på. 

Så har du lyst til at se ind i fremtidens digitale sundhedsvæsen, få en masse faglige oplevelser, skabt nye relationer og styrket dit netværk - så er konferencen lige noget for dig.

Temaer

På OffDig Health har vi fokus på to hovedtemaer, som alle giver stof til eftertanke, refleksion og drøftelse.

Konferencen vil have debatter og oplæg af politisk karakter samt konkrete kundecases inden for disse to områder: 

  • Arbejdskraftbesparende initiativer
  • Understøttelse af øget mulighed for behandling i eget hjem

Tilmeld

Der vil stadig være sundhedsoplæg på OffDig-konferencen også, så det er relevant at deltage i begge arrangementer. Du kan med fordel tilmelde dig begge arrangementer og opnå en fordelagtig god pris. Tilmeld dig her >>